Kékszakáll

Kedves Partnereink!

Ki ne ismerné a feleségeit sorra „fogyasztó” KÉKSZAKÁLL, titokzatos legendáját?

Ezúttal Jacques Offenbach fantasztikus zenéjével ismerhetik meg a történetet kicsit más formábanzseniális és MODERN zenés komédiaként rendezte színpadra Székely Kriszta – a Katona József Színház fiatal rendezőnője, akit a Színikritikusok Díjával is jutalmazott a szakma.

Az életörömöt sugárzó, zeneileg is sziporkázó operett, hatalmas kórusképekkelkomédiává alakítva a véres legendát, szerelmi és politikai intrikákkal sűrítve az egyébként is akciódús cselekményt.

Az Operettszínház új bemutatója leporolja a romantikus történetet, és egy mai néző számára is ismerős közegbe, egy vállalati szférába helyezi.

A furcsa szerelmi viszonyokról és hatalomvágyról szóló előadásban egy színpadon láthatják, többek közt Boncsér Gergelyt, Vadász Zsoltot, Bordás Barbarát, Peller Károlyt, Kállay Borit, Veréb Tomit …

Új operettünk 2018. március 21-i, illetve 22-i 19:00 órai kezdetű időpontjaira;

30%-os kedvezménnyel válthatnak jegyeket

Árkategóriák: 4600Ft helyett 3220Ft; 3600Ft helyett 2520Ft; 3300Ft helyett 2310Ft; 2700Ft helyett 1890Ft; 2000Ft helyett 1400Ft.

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődésüket, kereshetnek személyesen a 30/ 280 6758-as telefonszámon, vagy a szekszardi.timea@operett.hu e-mail címen /telefonos elérhetőségeik megjelölésével/;

valamint az alábbi linkre kattintva online is meg tudják vásárolni, jegyeiket, illetve a kóddal tudják érvényesíteni a kedvezményt.

http://operettszinhaz.jegy.hu/?event_disabler=272

A kód neve: AKCIO30

Jöjjenek el hozzánk egy különleges előadásra, mely most más, mint amit eddig megszokhattak!!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Partnereink

Magyar Orvosi Kamara
HáziPatika.com
Euro Discount Club
Oftex
Weborvos.hu
Regöly Alapítvány

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez regisztráció szükséges!