Beszámoló a Szlovéniában és Olaszországban tett kirándulásról

A MOK Budapesti Területi Szervezetéhez tartozó orvosok részére immár negyedik alkalommal, a minden évben meghirdetett, szervezett kiránduláson a résztvevők az idén Szlovéniába és Olaszországba látogattak el.  A résztvevők a kirándulás során a táj természeti szépségeiben, műemlékeiben, történelmi nevezetességeiben gyönyörködhettek. Az előző évek gyakorlatához hasonlóan most is, a kirándulás egyes állomásaival kapcsolatos egészségügyi szakmai előadásokat hallgathattunk meg.

A Postojnai cseppkőbarlang csodáival megismerkedve előadás hangzott el a speleoterápia jótékony hatásairól. Lipicán tett kirándulásunk után a lovas balesetek oxyológiai ellátásáról hallhattunk részletes előadást.  Ezt követően két előadás hangzott el a lovas balesetek traumatológiai ellátásáról majd ezután egy előadás az ilyen balesetek utáni rehabilitációs kezelésről.

A jövőben is tervezünk és szervezünk hasonló közösségépítő szakmai kirándulásokat, melyeknél a néhány napos kikapcsolódás, a szép élmények, a feltöltődés, továbbá egymás kölcsönös megismerése mellett a kirándulás egyes fázisaihoz kapcsolódóan tartott előadások meghallgatásával szakmai ismereteink is gyarapodnak.

2019. április 09.

                                                                     a kirándulás szervezői:

                                          Dr. Sepp Csaba                                                 Dr. Nagy Zsolt

                                                                           MOK BTSZ

                                        XII. választó ker. elnök                                        ügyviteli vezető

Partnereink

Magyar Orvosi Kamara
HáziPatika.com
Euro Discount Club
Oftex
Weborvos.hu
Regöly Alapítvány

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez regisztráció szükséges!