Január-februári műsorunk

Kedves Partnereink, Kedves Vevőink!

Év végéhez közeledve a Budapesti Operettszínház produkcióival – mi is szeretnénk néhány karácsonyi ajándékötlettel kedveskedni Önöknek!

Januári – februári műsorainkra 2017. november 21-én 10:00-tól vásárolhatnak jegyeket.

Ahogy már megszokhatták, néhány kiemelt új, -és már ismert, ám lehengerlő produkciónkra szeretném felhívni a figyelmüket, melyekre nagy szeretettel várjuk nézőinket!!

Luxemburg grófja

Tekintsék meg a november elején nagy sikerrel bemutatott új operettünket; tele humorral, hangulatos zenével és titokzatos körülmények közt kialakuló szerelemmel.

Főbb szerepekben: Dolhai Attila, György – Rózsa Sándor, Fischl Mónika, Lukács Anita, Frankó Tünde, Vermes Tímea, Kerényi Miklós Máté, Laki Péter, Szendy Szilvi, Simon Panna, Kálloy Molnár Péter, Földes Tamás …

A sevillai borbély

Rossini remekműve a világ egyik legnépszerűbb operája. Elegáns és elementárisan szórakoztató művéhez Galambos Attila, sok-sok musical fordítója és írója készített új magyar szöveget.

A víg özvegy

A francia vígjáték alapján íródott librettó a dúsgazdag özvegy, Glavári Hanna, és a lump szívtipró Daniló gróf Párizsban játszódó fordulatos szerelmi történetét meséli el. Két, talán túlságosan is szép, magabiztos, büszke és hiú ember magára és egymásra találásának meséje ez, melynek hátterében megjelenik a politika és a pénz világa is.

Főbb szerepekben: Bordás Barbara, Fischl Mónika, Homonnay Zsolt, Dolhai Attila, Földes Tamás, Ottlik Ádám, Lukács Anita, Vadász Zsolt, Boncsér Gergely, Mészáros Árpád Zsolt, Peller Károly, Frankó Tünde …

Nők az idegösszeomlás szélén – az Átrium Film-Színházban

Temperamentumos, latinos zene és igazi mediterrán életérzés a színpadon. A női nemet dicsőítő díjnyertes film színpadi adaptációja az Operettszínház olyan sztár-hölgyeinek főszereplésével, mint Janza Kata, Peller Anna, Vásári Mónika, Füredi Nikolett, Simon Panna és Ábrahám Gabriella.

Műsorunk a Kálmán Imre Teátrumban…

Riviera girl

Az előadás különleges élményt ígér, hiszen a Csárdáskirálynő szinte mindenki által ismert halhatatlan melódiái ezúttal egy új, swinges formában hallható… más és izgalmas történet kíséreteként andalíthatják el és ragadhatják magukkal a nézőket. Mindezt Lévai Enikő, Barkóczi Sándor, Szabó P. Szilveszter, György – Rózsa Sándor, Kerényi Miklós Máté, Szendy Szilvi, Németh Attila, Kardffy Aisha, Vasvári Csaba, Aczél Gergő tolmácsolásában.

Új produkcióink

Kékszakáll

Az ország zsarnok királya kitagadott lányát, Hermia hercegnőt akarja minden áron megtalálni. A hercegnő szerelmes lesz egy álruhás hercegbe, akibe egy parasztlány is belebolondul – a parasztlányt pedig Kékszakáll akarja magának. A helyzetet tovább bonyolítja Popolani, az alkimista, aki komoly titkot rejteget… és nálunk minden – minden kérdés válaszra lel!

Dorian Gray – musical a Kálmán Imre Teátrumban

Dorian Gray arcképének címszereplője, egy gazdag, gyönyörű és naiv fiatalember, aki oly kétségbeesetten szeretne örökké szép és fiatal maradni, hogy még a lelkét is eladná érte. És valóban, minden úgy történik, ahogyan szeretné; züllött, kicsapongó élete az arcán nem, csak a róla készült, gondosan rejtegetett fiatalkori festményen hagy rettenetes nyomokat…

Különleges Karácsonyi bérletet indítunk útjára, melynek a karácsonyfa alatt lenne méltó helye.

A sevillai borbély 2018. 01.17. 19:00

Rebecca 2018. 02. 01. 19:00

A chicagói hercegnő 2018. 04.27. 19:00

Én és a kisöcsém 2018. 05.24. 19:00

Árkategóriák: 24.700Ft, 19.300Ft, 15.000Ft, 13.400Ft, 11.000Ft, 8.200Ft, 4.300Ft

Műsorainkat bővebben, levelemhez csatoltan olvashatják!!

Bízunk benne, hogy elnyertük érdeklődésüket!

Készülődjenek velünk az ünnepekre!

Jegyigényüket nagy szeretettel várom a 30/ 2806758-as telefonszámon vagy a szekszardi.timea@operett.hu e-mail címen – telefonos megjelölésükkel együtt!

Üdvözlettel
Szekszárdi Tímea
Budapesti Operettszínház
Közönségkapcsolati Osztály
353 – 2172
06-20-581-48-29
szekszardi.timea@operett.hu
www.operett.hu

Mellékletek:

  2018. január (67,5 KiB)   2018. február (67,5 KiB)   Januári-februári műsorunk (368,7 KiB)   Januári-februári műsorunk (1,0 MiB)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Partnereink

Magyar Orvosi Kamara
HáziPatika.com
Euro Discount Club
Oftex
Weborvos.hu
Regöly Alapítvány

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez regisztráció szükséges!