Kamara sportnap beszámoló

Tisztelt Kollégák!

A Marczibányi Sportcentrumban 2017. május 27-én sikeresen megrendezésre került a MOK BTSZ által meghirdetett Családi Sportnap, valamint annak keretében a kamarai focibajnokság.

A kitűnő időjárásnak köszönhetően a jelentkezők csaknem 70 %-a eljött, hogy jelenlétével dobja fel a rendezvényt.

A kamarai focibajnokságra 3 csapat nevezett: Honvéd Urológia, Péterfy Kórház csapata és a SE-ÁOK-2015. A Honvéd Urológia csapatának védelmét erősítette a budapesti szervezet elnöke, Dr. Albert István is.

A 2X20 perces körmérkőzések alapján az idén először kiírt Vándorkupát – hatalmas csatában – a SE-ÁOK-2015. csapata nyerte meg, így fél évig (a következő kiírásig, ami várhatóan december elején lesz) őrizhetik a serleget. Második helyen a Honvéd Urológia csapata végzett, melynek tagjai megfogadták, hogy decemberben elhódítják a jelenlegi nyertestől a Vándorkupát. A harmadik helyet a Péterfy Kórház csapata szerezte meg.

Azon résztvevők, akik teniszezni, pingpongozni szerettek volna, azok se csalódtak. A gyermekek szórakoztatásáról animátorok gondoskodtak, így az orvos szülők felhőtlenül kapcsolódhattak ki erre a rövid időre. Akik csak egyszerűen mozogni akartak, azoknak közös fitneszedzésre volt alkalmuk. Több fiatalabb-idősebb kollegánk egyszerűen csak egy jó ebédért, egy kis nézelődésért, a kötetlen együttlétért, esetleg szakmai csevegésért jött el. Mindenki jól érezte magát, és szeretné, ha folytatnánk ezt a kezdeményezést, továbbra is szervezzünk hasonló családi napot.

Köszönjük minden kedves kollegának a részvételét!

Partnereink

Magyar Orvosi Kamara
HáziPatika.com
Euro Discount Club
Oftex
Weborvos.hu
Regöly Alapítvány

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez regisztráció szükséges!