Májusi – júniusi műsorunk

Tavasz-köszöntő

Kedves Partnereink!

A tavasz elérkeztével, a Budapesti Operettszínház is szeretne Önöknek kedveskedni – a HÓDÍTÁSOK évadának utolsó kéthavi műsorával és annak pár kiemelt előadásával.

A májusi – júniusi műsorunk jegyértékesítésének kezdete

2018. március 20., kedd – 10:00-tól kezdődően.

Várjuk nagyszínpadunkon játszódó előadásainkra!

Mágnás Miska

A magyar operett-irodalom egyik legsikeresebb és legismertebb műve Szirmai Albert tollából. Talán ez a műfaj egyetlen olyan darabja, melynek a komikus figura a címszereplője. Miska, a talpraesett lovászfiú, valamint tenyeres-talpas párja, Marcsa, akikkel humoros véletlenek történnek.

Főbb szerepekben: Peller Károly, Peller Anna

Kékszakáll

Nemrég bemutatott életörömöt sugárzó, zeneileg is sziporkázó operett, hatalmas kórusképekkelkomédiává alakítva a véres legendát, szerelmi és politikai intrikákkal sűrítve az egyébként is akciódús cselekményt.

A furcsa szerelmi viszonyokról és hatalomvágyról szóló előadásban egy színpadon láthatják, többek közt Boncsér Gergelyt, Vadász Zsoltot, Bordás Barbarát, Peller Károlyt, Kállay Borit, Veréb Tomit …

Ének az esőben

Feledhetetlen történet a show-businessről és a szerelemről, a némafilm és a hangosfilm változásának küszöbéről… lehengerlő szteppjelenetekkel és klasszikus slágerekkel fűszerezve, valamint többek közt: Gömöri András Mátéval, Adorjáni Bálint, Kerényi Miklós Mátéval, Serbán Attilával, Jenes Kittivel, Bordás Barbarával a színpadon.

Búcsúzó előadásaink:

Alábbi produkcióink utoljára láthatók a Budapesti Operettszínház színpadán!

 Ne hagyják ki!

Én és a kisöcsém

Ki ne ismerné az “Egy kicsit angyal legyen, egy kicsit démon…“, a “Pá kis aranyom, pá…“ és a  “Mia bella Signorina“ slágereket?!

E darabban minden együtt van, ami a zenés előadásokat élteti – jól megrajzolt, eredeti figurák, fergeteges humorral megírt fordulatos történet és szellemes szövegű örökzöld slágerek.

Olyan kiváló művészeink viszik színpadra, mint Vágó Zsuzsi, Simon Panna, Dolhai Attila, Mészáros Árpád Zsolt, Szendy Szilvi, Peller Anna, Homonnay Zsolt, Csonka András, Peller Károly, Magócs Ottó, Janza Kata, Kékkovács Mara, Jordán Tamás vagy Faragó András.

Marica grófnő

A Marica grófnő, Kálmán Imre – legizgalmasabb és legkedveltebb darabja. Ami nem csoda, hiszen egy slágerekkel teli, különleges, mégis korszerű történet elevenedik meg különböző, saját maguk gyártotta hazugságok hálójában vergődő szerelmes emberekről.

A történet kicsit romantikus, de viharos; izgalmas és dallamdús – főbb szereplőink a színpadon: Fischl Mónika, Bordás Barbara, Dolhai Attila, Vadász Zsolt, Dancs Annamari, Kerényi Miklós Máté, Peller Károly, Lehoczky Zsuzsa, Kállay Bori, Földes Tamás vagy Faragó András.

Új kamara játszóhelyünk – a Kálmán Imre Teátrum színpada is számos izgalmas produkcióval várja nézőinket.

Vásároljon VIP csomagot! Különleges szolgáltatásunk keretében az előadás előtt az exkluzív Somossy Szalonban svédasztalos falatkákkal, desszerttel, alkoholos és alkoholmentes italokkal várjuk Önt!  A VIP csomagot a ‘Teljes ár’ feliratra kattintva teheti be a kosarába, ára 2500 Ft.

A Macskadémon című albérleti revü Bella Máté – Karafiáth Orsolya tollából.

A napokban bemutatott új produkciónk, mely lehengerlő humorával söpör végig a nézőkön. A mulatságos darab főhősnője, Orsi új albérletbe költözik. A különös házban lakik még Máté bácsi, egy rozzant, öreg alkoholista, Bori néni, a szerelemre éhes, mindig felcicomázott idős hölgy, valamint András, az örökké depressziós újságíró. Ráadásul ide fészkelte be magát a Macskadémon is, aki a legváltozatosabb alakokat öltve igyekszik pokollá tenni a lakótársak életét…

Főszerepekben: Szemenyei János, Homonnay Zsolt, Oszvald Marika, Faragó András, Peller Anna és Bálint Ádám.

Amerikai komédia

New Yorkban vagyunk, 1938-ban, a La Paz nevű luxushajó fedélzetén. Egy munkamániás, besavanyodott ifjú üzletasszony (Tony) és egy sármőr kalandor (Frank) viharos találkozásának és szerelmének lehetünk tanúi. Lehengerlő humorral, fantasztikus zenével ésJanza Katával, Homonnay Zsolttal, Bálint Ádámmal, Földes Tamással, Falusi Mariannal, Felföldi Anikóval és Brasch Bencével várjuk kedves nézőinket.

Levelek otthonrólJávori Ferenc „Fegya”szerzői zenés estje

A hazai klezmer zene nagy képviselőjének saját estje.

A több mint huszonötéves múltra visszatekintő Budapest Klezmer Band vezetője egy bensőséges hangulatú esten személyes történetekkel fűszerezve mutatja be pályáját és életművét a kárpátaljai gyermekkortól kezdve a budapesti éveken át a visszhangos európai és amerikai sikerekig.

Szeretni bolondulásig

Egy FÉNYES est című produkciónkban Peller Anna, Csonka András és Magócs Ottó, színházunk egykori igazgatójának, Fényes Szabolcsnak korokon átívelő muzsikájából, és halhatatlan slágereiből ad elő válogatást.

Kicsiknek és családoknak ajánljuk!

Oszi boszi, a repülő nagyanyó

Varázslatos összeállításunkban, népszerű művészeink elődásásában A dzsungel könyve, az Annie, a Bűbáj, az Oliver, az Oroszlánkirály és a Süsü, a sárkány slágerei hangzanak el Offenbach, Mozart, Kacsóh Pongrác, Huszka Jenő, Szirmai Albert és Kálmán Imre világhírű melódiáival “fűszerezve”, valamint Oszvald Marikával a főszerepben, segítői lesznek Zábrádi Annamária, Vágó Zsuzsi vagy Simon Panna, Gömöri András Máté vagy Veréb Tamás és nem utolsó sorban Peller Károly vagy Laki Péter.

Jegyigényüket nagyon várjuk a 30/2806758-as telefonszámon, illetve a szekszardi.timea@operett.hu e-mail címen, telefonos elérhetőségek megjelölésével együtt, hétköznapokon 10 és 17óra között.

Műsorainkat csatoltan is küldöm Önöknek, melyben további produkcióinkat is láthatják!

Ünnepeljék velünk a tavaszt!

Üdvözlettel
Szekszárdi Tímea
Budapesti Operettszínház
Közönségkapcsolati Osztály
353 – 2172
06-30/ 280 6758
szekszardi.timea@operett.hu
www.operett.hu

Csatolmányok:

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Partnereink

Magyar Orvosi Kamara
HáziPatika.com
Euro Discount Club
Oftex
Weborvos.hu
Regöly Alapítvány

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez regisztráció szükséges!