Megalakult a Hegyvidéki Orvosklub

A Magyar Orvosi Kamara Budapesti Területi Szervezetének XII. választókerületéhez tartozó egészségügyi intézményekben és az alapellátásban közel 1300 orvos dolgozik. Többek részéről merült fel az az igény, hogy legyen egy hely, ahol a kolléganők és kollégák munkaidőn kívül találkozhatnak, kötetlenül beszélgethetnek, megoszthatják egymással gondolataikat. Szakmai és nem csak közvetlenül a szakmával kapcsolatos beszélgetések, interaktív fórumok is azt a célt szolgálják, hogy a kerületben dolgozó orvosok egymást jobban megismerjék, gondolataikat kicseréljék.

Ennek az igénynek a kielégítésére hoztuk létre az Orvosklubot a Hegyvidéki Önkormányzat és a MOK BTSZ támogatásával. Célunk az, hogy a rendszeres klubrendezvényeinken a kapcsolattartás lehetősége mellett szakmai programok is legyenek, meghívott vendégeink rövid, interaktív előadásaival.

A Klub ünnepélyes megnyitójára 2019. január 26- án került sor a Hegyvidéki Kulturális Szalonban. A Klub megnyitóján a felkért előadók sok érdekes, fontos és hasznos információval ajándékozták meg a hallgatóságot. A szakmai programot követő állófogadáson a résztvevők az előadókkal és egymással is elbeszélgettek.

Az előadások anyagát ezúton tesszük közzé (az előadók hozzájárulásával).

2019. február 6.

Dr. Sepp Csaba

MOK BTSZ

XII. vk. elnök

Csatolmányok:

Partnereink

Magyar Orvosi Kamara
HáziPatika.com
Euro Discount Club
Oftex
Weborvos.hu
Regöly Alapítvány

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez regisztráció szükséges!