Rövid beszámoló Dél-Csehországban tett látogatásról

A MOK BTSZ tagi szolgáltatásának keretéből támogatott szakmai tanulmányúton vett részt a budapesti orvosok egy csoportja Dél- Csehországban 2018 április 10.-13 között.

Utazásunk első napján a száztornyú „Arany Prága” nevezetességeit tekintettük meg. A városnézést másnap folytattuk, majd a délutáni órákat a gyönyörű fürdővárosban  Karlovy Varyban töltöttük. Itt MUDr. Milada Sárova és munkatársai tartottak részletes tájékoztatót a gyógyhely és gyógyvizeinek értékes széleskörű gyógyászati hatásairól, hasznosításáról. Az értékes szakmai előadások után a napot egy a Moldva folyón tett hajókirándulás zárta. A következő napokban Vysehrad, Hluboka kastély, Ceske Budejovice, majd Cesky Krumlov szépségeiben gyönyörködhettünk.

A tanulmányút, a rövid kirándulás egyben közösség építő, az orvosok számára a napi feszített munkából történő kikapcsolódás célját is szolgálta.

Köszönjük a MOK BTSZ támogatását.

Köszönöm kolléganőimnek és kollégáimnak a sok szép élményt megörökítő fotót, amiket honlapunkon (www.bpok.hu és a www.hegyvidekiorvosok.hu) az érdeklődők megtekinthetnek.

Dr. Sepp Csaba

MOK BTSZ

XII. választókerületi elnöke

További képek az alábbi linkre kattintva érhetőek el: IDE

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Partnereink

Magyar Orvosi Kamara
HáziPatika.com
Euro Discount Club
Oftex
Weborvos.hu
Regöly Alapítvány

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez regisztráció szükséges!