Választások

Tisztelt Kamara Tag! Kedves Kollégánk!

A Magyar Orvosi Kamara tisztségviselőinek és ügyintéző szervei nem tisztségviselői tagjainak 4 éves mandátuma idén lejár, új választásokat kell tartanunk. Itt a lehetőség, hogy megmutassuk, a Magyar Orvosi Kamara képviseli a magyar orvosokat, és véleményét, érdekvédelmi munkáját komolyan kell venni. Ehhez viszont az kell, hogy minél nagyobb számban vegyünk részt az idei választáson.

Örömmel értesítem, hogy valamennyi választókerületben sikeresen lezárásra került a kerületi elnök, illetve küldöttállítás.

Az érvényes jelöltlistákat alább olvashatja:

A választás I. fordulójának időpontja valamennyi választókerületben

2019. május 4. és 2019. május 17.

A választás formája két választókerület kivételével (a XVIII. vk. és a XIX. vk., ahol papír alapon, mozgó urnás választás lesz) távválasztás, mely interneten keresztül történik.

A távválasztáshoz a következő feltételeknek megfelelő számítógépre van szükség:

  • internetkapcsolattal rendelkezzen,
  • a következő böngészők valamelyike álljon rendelkezésre: Internet Explorer 6 vagy újabb, Google Chrome, Firefox 2.0 vagy újabb, Opera.

A MOK távválasztási felülete a valasztas.mok.hu oldalon érhető el, amit a böngésző címsorába kell begépelnie.

A szavazáshoz azonosítania kell magát orvosi pecsétszámával, vagy adóazonosító jelével és születési dátumával.

Amennyiben a böngésző tanúsítvány hibára figyelmeztet, kérjük, ellenőrizze a számítógépének dátum-beállítását. Amennyiben az helyes, de a hiba fennáll, kérem keresse a MOK Informatikai Osztályát a informatika@mok.hu elérhetőségen!

Az azonosítást követően a rendszer tartalmazza a szavazás lépéseire vonatkozó instrukciókat, melyeket követve véglegesítheti szavazatát. A rendszer érvénytelen adatok estén nem rögzíti a kísérletet. Leadott szavazatát a rendszer nem párosítja Önnel, így a későbbiekben sem azonosítható, hogy Ön kire szavazott.

Az internettel nem rendelkező tagok számára a távválasztás lehetőségét a Budapesti Területi Szervezet irodájában (1075 Budapest, Wesselényi u. 6. I/2.) is biztosítjuk ügyfélfogadási időben (H-Cs: 9.00-15.00, P: 9.00-13.00). További kérdések esetén a 344-4833 telefonszámon készséggel állunk rendelkezésére.

Tisztelt Kollegák! Mutassuk meg, hogy Budapest változást szeretne, és hatásos érdekvédelmet a kamarai tagdíjáért! Éljen választójogával, és szavazzon a szerinte legalkalmasabb jelöltekre!

Budapest, 2019. április 27.

Tisztelettel:

Dr. Albert István sk.

elnök

 

Csatolmányok:

 

Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a választókerületi besorolását az alábbi űrlap kitöltésével tudja ellenőrizni.

Választókerületek

Tájékoztatjuk, hogy adatvédelmi okokból csak a saját választókerülete választói névjegyzékét tekintheti meg, felhasználónév (pecsétszám) és jelszó (születési dátum) megadásával.

Partnereink

Magyar Orvosi Kamara
HáziPatika.com
Euro Discount Club
Oftex
Weborvos.hu
Regöly Alapítvány

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez regisztráció szükséges!