Választások

Tisztelt Kamara Tag! Kedves Kollégánk!

Tájékoztatjuk Önt, hogy a Budapesti Területi Szervezet budapesti, valamint országos küldötteinek és a választókerület elnökeinek első választási fordulója 2019. 05. 04 – 2019. 05. 17-ig tartott.

Sajnos több választókerületben a választás első fordulója érvénytelen lett, tekintettel arra, hogy a törvényben előírt több mint 25%-os részvételi arányt a leadott szavazatok száma nem érte el. A részletes eredmények a www.bpok.hu/valasztasok oldalon olvashatók.

Fentiekre tekintettel az I., II., III., IV., V., VI., VII. és XVI., VIII., IX., X., XII., XIII., XIV., XV., XVIII., XX. és XXIII., XXI. választókerületben második fordulót kell tartani, melynek időpontja

2019. június 3 – 2019. június 21. közötti időszak.

A második forduló a szavazatot leadó tagok számára tekintet nélkül érvényes.

A választás formája, a XVIII. választókerület kivételével, ahol papír alapon, mozgó urnás választás lesz, távválasztás, mely interneten keresztül történik.

Az új internetes szavazási rendszerben akár munkahelyéről, akár otthonából percek alatt tud szavazni, csak kattintson az alábbi linkre:

valasztas.mok.hu

Tisztelt Kollegák! A kamara eredményes működése érdekében kérem, éljen választójogával, és szavazzon az Ön szerinti legalkalmasabb jelöltekre!

Tisztelettel:

Dr. Albert István elnök

Az érvényes jelöltlistákat alább olvashatja:

A választás II. fordulójának időpontja valamennyi választókerületben

2019. június 3. és 2019. június 21.

A választás formája a XVIII. választókerület kivételével, ahol papír alapon, mozgó urnás választás lesz, távválasztás, mely interneten keresztül történik.

A távválasztáshoz a következő feltételeknek megfelelő számítógépre van szükség:

  • internetkapcsolattal rendelkezzen,
  • a következő böngészők valamelyike álljon rendelkezésre: Internet Explorer 6 vagy újabb, Google Chrome, Firefox 2.0 vagy újabb, Opera.

A MOK távválasztási felülete a valasztas.mok.hu oldalon érhető el, amit a böngésző címsorába kell begépelnie.

A szavazáshoz azonosítania kell magát orvosi pecsétszámával, vagy adóazonosító jelével és születési dátumával.

Amennyiben a böngésző tanúsítvány hibára figyelmeztet, kérjük, ellenőrizze a számítógépének dátum-beállítását. Amennyiben az helyes, de a hiba fennáll, kérem keresse a MOK Informatikai Osztályát a informatika@mok.hu elérhetőségen!

Az azonosítást követően a rendszer tartalmazza a szavazás lépéseire vonatkozó instrukciókat, melyeket követve véglegesítheti szavazatát. A rendszer érvénytelen adatok estén nem rögzíti a kísérletet. Leadott szavazatát a rendszer nem párosítja Önnel, így a későbbiekben sem azonosítható, hogy Ön kire szavazott.

Az internettel nem rendelkező tagok számára a távválasztás lehetőségét a Budapesti Területi Szervezet irodájában (1075 Budapest, Wesselényi u. 6. I/2.) is biztosítjuk ügyfélfogadási időben (H-Cs: 9.00-15.00, P: 9.00-13.00). További kérdések esetén a 344-4833 telefonszámon készséggel állunk rendelkezésére.

Tisztelt Kollegák! Mutassuk meg, hogy Budapest változást szeretne, és hatásos érdekvédelmet a kamarai tagdíjáért! Éljen választójogával, és szavazzon a szerinte legalkalmasabb jelöltekre!

Budapest, 2019. május 27.

Tisztelettel:

Dr. Albert István sk.

elnök

 

Csatolmányok:

 

Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a választókerületi besorolását az alábbi űrlap kitöltésével tudja ellenőrizni.

Választókerületek

Tájékoztatjuk, hogy adatvédelmi okokból csak a saját választókerülete választói névjegyzékét tekintheti meg, felhasználónév (pecsétszám) és jelszó (születési dátum) megadásával.

Partnereink

Magyar Orvosi Kamara
HáziPatika.com
Euro Discount Club
Oftex
Weborvos.hu
Regöly Alapítvány

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez regisztráció szükséges!