Jogi tanácsadás

Az orvosi munkával kapcsolatos jogi tanácsadást – telefonon vagy telefonon történő előzetes egyeztetés alapján – Dr. Dudás Márta ügyvédasszonynál lehet igénybe venni.

Elérhetősége:
Mobil: 06-30-932-0439

Ezen szolgáltatást kizárólag a Budapesti Területi Szervezet tagjai vehetik igénybe!

iSave

TÁJÉKOZTATÓ az iSave on-line biztonsági adatmentési szolgáltatásról

Amennyiben nem gondoskodunk arról, hogy számítógépen tárolt adatainkról biztonsági másolatok készüljenek, a számítógép meghibásodása, sérülése, betörés, lopás, tűz, véletlen törlés, vagy szoftver probléma esetén az adatok pótlása jelentős időkiesést, intézkedésigényt, bosszúságot okoz. A kényelmetlenségeken kívül az adatok időleges, vagy végleges hiánya effektív anyagi kárt is jelenthet. Fontosabb adataink – vagyontárgyinkhoz hasonlóan – értéket jelentenek, amivel gyakran csak elvesztésük esetén szembesülünk. Az iSave rendszer számítógépe (szervere) kijelölt tárterületeiről automatikus mentéseket készít az interneten keresztül egy távoli, tűz, betörés és meghibásodás ellen magas szinten védett tárhelyre, ahonnan az adatok a helyszíni tárolás esetleges meghibásodása, sérülése, vagy véletlen törlés esetén visszanyerhetők. Az iSave korszerű, professzionális szintű biztonsági lehetőség kisvállalkozások és magánszemélyek számára.

A MOK tagok részére 10 % kedvezményt tudunk biztosítani a standard havi díjainkból, és 50 %-os kedvezményt a telepítési díjat illetően.

TÁJÉKOZTATÓ az iSave on-line biztonsági adatmentési szolgáltatásról (1,8 MiB)

Nyelvoktatás

A budapesti kamara elnöksége a kerületi választókerületi elnökök kezdeményezésére induló csoportos angol nyelvtanfolyamokra 500 Ft/óra/fő támogatást ad a kamarai tagoknak.

Jelentkezni az alábbi nyelvtanároknál lehet:

Dr. Ballér Piroska
Kiss Csaba
+36-30-545-9359
pedlingbt@gmail.com

Classroom Nyelviskola
+36-20-9420-352
www.classroom.hu