A Magyar Orvosi Kamara Budapesti Területi Szervezete immáron negyedik alkalommal rendezte meg, az Europa Congress Centerben, február 15-én, a Budapesti Orvosbált.
A régi hagyományokat felidéző bált az “első bálozók” táncával és a Bólyai Vonósnégyes produkciójával nyitották meg, majd nagy beszélgetések, táncos, vidám pillanatok, kulináris élvezetek, igazi koncert élmény kísérte az egész estét.
 
A MOK nemrég megválasztott elnöke, Dr. Kincses Gyula és a Budapesti Területi Szervezet elnöke, Dr. Albert István megnyitója után a zenéé és a táncé lett a főszerep.
Az “első bálozók” tánca – annak ellenére, hogy a kezdetben még lelkes és a program foglalási számát betöltő párok egy része sajnos az utolsó pillanatban visszalépett, s a helyüket már nem vehették át a később csatlakozni vágyó táncosok – , felemelő élményt jelentett a résztvevőknek és a közösségnek egyaránt, míg Tóth Vera igazi zenei csemegével szórakoztatta az egybegyűlt kollégákat. Felejthetetlen hangja és a dallamok sokáig elkísérik majd a bálozókat.
Persze a gasztronómiai élmény is garantálva volt, a különleges fogások egymást követték, sőt remek intermezzói voltak a baráti beszélgetéseknek.
Az orvosbál megjelent vendégei, ahogy az életben, a hétköznapokban is, mindig segíteni akarnak, így idén sem maradhatott el a jótékonysági tombola, ahol több mint 600 000 Ft-ot gyűjtöttek össze Melletted a Helyem Egyesület számára. Az adományt – az egyesület céljainak megfelelően – egy szülő-támogató mobil applikáció fejlesztésére fordítják majd.
A közös ünneplést, és a programok sorát korhű kaszinóval és egy nem mindennapi „műalkotással” színesítették, az estét pedig, a korábbi évekhez hasonlóan, a Medicolor orvoszenekar koncertje zárta.
A tavasz köszöntő forgatag idén is remek szórakozási lehetőséget biztosított a szakma megjelent tagjai számára, hatalmas sikerrel zárták az estét a szervezők, hiszen az egybegyültek többsége jövőre is szívesen jegyet vált majd az akkor már ötödik születésnapját ünneplő Budapesti Orvosbálra.
Jövőre, Veletek, Ugyanígy!