IDŐKÖZI VÁLASZTÁSOK 2023.

Tisztelt Kamara Tag! Kedves Kollégánk!

 

Tájékoztatjuk Önt, hogy a választókerületi elnöki tisztségről történő lemondás miatt a (II.) és (XX. és XXIII.) választókerületekben – a jogszabályi rendelkezés értelmében – időközi választásokat kell tartanunk.

A jelölés megkönnyítése végett az érintett választókerületekhez tartozó névjegyzéket alább olvashatja.

Tájékoztatjuk, hogy adatvédelmi okokból csak a kamaránál regisztrált orvosok tekinthetik meg a tartalmat, felhasználónév (pecsétszám) és jelszó (születési dátum) megadásával.

 

A kitöltött jelölőlapok, valamint az elfogadó nyilatkozatok összevetésével kerülnek összeállításra a választás érvényes jelöltlistái, melyeket az alábbiakban meghírdetett választási intervallum kezdete előtt egy héttel teszünk ugyanitt közzé.

 

A választás időpontja és módja:

2023. december 23. és 2024. január 3. közötti választási időszakban,

távválasztás formájában, interneten kerül sor.

 

A MOK távválasztási felülete a valasztas.mok.hu oldalon érhető el, amit a böngésző címsorába kell begépelnie.

A szavazáshoz azonosítania kell magát az orvosi pecsétszámával /nyilvántartási számával, adóazonosító jelével és a születési dátumával.

 

Amennyiben a böngészője tanúsítvány hibára figyelmezteti, kérjük, ellenőrizze a számítógépének dátumbeállítását. Amennyiben az helyes, de a hiba fenn áll, kérjük, keresse a területi szervezetét!

 

Az azonosítást követően a rendszer tartalmazza a szavazás lépéseire vonatkozó instrukciókat, melyeket követve véglegesítheti szavazatát. A rendszer érvénytelen adatok estén nem rögzíti a kísérletet. Leadott szavazatát a rendszer nem párosítja Önnel, így a későbbiekben sem azonosítható, hogy Ön kire szavazott.

 

Amennyiben a szavazáson részt vevők száma nem éri el az adott választókerülethez tartozó tagok számának több mint 25%-át, úgy 2024. január 20. és 2024. január 30. közötti időszakban második választási fordulóra kerül sor. A második fordulóban a szavazás – az első fordulóval megegyező módon -, az első forduló jelöltjeire leadható szavazatokkal zajlik. A szavazás második fordulója a szavazatot leadó tagok számára tekintet nélkül érvényes.

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az esetleges második forduló megtartására vonatkozóan újabb értesítés postai úton már nem kerül kiküldésre. Az erről szóló információt a www.bpok.hu/valasztasok honlapon kerül közzétételre.

 

Az internettel nem rendelkező tagok számára a távválasztás lehetőségét a Budapesti Területi Szervezet irodájában (1075 Budapest, Wesselényi u. 6. I/2.) – ügyfélfogadási időben előzetes telefonon történő bejelentkezés alapján – (H-Cs: 9.00-15.00) biztosítjuk.

További kérdések esetén a 344-4833 telefonszámon készséggel állunk rendelkezésére.

 

Fentiek értelmében kérem Önt, hogy választási jogával élve szavazatát a fent megadott időhatáron belül mindenképp adja le, hogy érdekeit minél előbb képviselhesse az újonnan megválasztott kerületi elnök és elejét vegyük egy esetleges megismételt szavazásnak.

Budapest, 2023. november 30.

 

A sikeres és eredményes részvételben bízva tisztelettel üdvözli Önt

 

Dr. Lotz Gábor sk.

MOK Budapesti Területi Szervezet

elnöke

A II. illetve a XX. és XXIII. választókerület tagjai számára az alábbi hitelesítési folyamat végén válik hozzáférhetővé a saját választókerületükhöz tartozó névjegyzék.

Kedves Kollégák!

 

2023. szeptember 30-án sikeresen lezajlott a MOK Budapesti Területi Szervezet választói küldöttgyűlése, melynek eredményét alább olvashatja.

A megválasztott tisztségviselőknek és ügyintéző szerv nem tisztségviselő tagjainak ezúton gratulálunk és sikeres munkát kívánunk.

 

Elnök

Dr. Lotz Gábor István 56565

Alelnökök

Dr. Albert István 49329
Dr. Horányi János 26163

Titkárok

Dr. Gazdag Gábor László 52843
Dr. Ragó Zsuzsanna 54030

Felügyelő bizottsági elnök

Dr. Blatniczky László 26314

Felügyelő bizottsági tagok

Dr. Folyovich András 35723
Dr. Kokas Péter 27311
Dr. Mester Ádám 29273
Dr. Rembeczki László Tamás 41403

Etikai kollégiumi tag

Dr. Csitáry Ferenc 33913
MOK Budapesti Területi Szervezet

Kedves Kollégák!

 

Véget ért a Budapest Területi Szervezet tisztségjelölő választása, minden tisztséget vállaló kamarai tagunknak köszönjük az együttműködést, a legtöbb szavazatot kapó választókerületi elnököknek és küldötteknek pedig gratulálunk és sikeres munkát kívánunk!

Habár a választást kénytelenek voltunk a nyári hónapok alatt megszervezni, mégis sok kolléga vette a fáradtságot és szavazatával segítette a közös munkát, amit ezúton is szeretnénk megköszönni!

 

Köszönjük minden kamarai tagunknak, aki jelöltséget vállalt vagy szavazatával támogatta a tisztséget vállaló Kollégákat!

 


Eredmények kerületi bontásban